Putsa kasslern och skär den i tunna skivor. 200 g kassler. Lägg dem omlott i en stor form med lock. Rör samman alla ingredienserna till marinaden, häll den över köttet och täck med lock
Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås 4 port. Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Enkelt och supergott - Kassler i ugn med ananas. Varva kassler och avrunnen ananas i ugnsfast form. (salt och peppar efter tycke, var försiktig med saltet då kasslern är salt)
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
4 personer 500 gram kassler 2 dl creme fraiche 2 dl. 500 gram kassler. "Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Skär kasslern i bitar. När pajen har förgräddats färdigt sätter du i kasslern du hackat och broccolin. Det går att använda bacon istället för kassler eller falukorv/chorizo korv
Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.