Marinerad kycklingpasta med pesto och soltorkadetomater
MAT & BAKBLOGGEN
MAT & BAKBLOGGEN
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Strimlad kycklingfile
  • 1 dl röd pesto
  • 1 krm cayennpeppar
  • 120 g salami, delad 4 gånger
  • 2 dl crème fraîche
  • ½ zucchini, hackad
  • 2 st Röda paprikor, hackadade
  • 2 dl västerbottenost, riven
  • bandpasta plus 2 msk olivolja
  •  
  • Marinad
  • 2 dl Vitt vin
  • 1 msk Kycklingfond
  • 200 g Soltorkade tomater
  • 1 msk
  • Paprikapulver
  • 2 st vitlöksklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.