Marockansk gryta med quorn, surkål och rostat bröd
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gram quornfärs
  • 1 st gul lök (ar)
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 cm färsk ingefära
  • 300 gram morötter
  • 1 förpackning kossade tomater
  • 4 dl vatten
  • 2 msk tomatpuré
  • 2.5 tsk spiskummin, malen
  • 2 tsk paprikapulver
  • 2 tsk curry
  • 1 tsk socker
  • 1 msk grönsaksbuljong , eller 1 tärning
  • 0.5 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 förpackning kikärtor
  • 1 bröd
  • 2 dl Creme fraiche
  • 1 surkål

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.