Spola utsidan av formen med varmt vatten så lossnar cheesecaken lätt. Krossa kexen fint i en mixer (eller lägg dem i en plastpåse och krossa med en kavel)
Vispa ihop mascarpone / philadelphiaost, socker och kesella. Det finns säkert tusen åsikter om hur cheesecake ska bakas, men min bestämda åsikt är att både botten och smet ska gräddas i ugn
Cheesecaken. När nötterna börjar få färg och sockret börjar smälta, blanda i smör och grädde (måtten är ca, blanda så att det blir lite flytande kolamed nötterna)
Min cheesecakemedkola och choklad. Avslutningsvis så gjorde jag en chokladganache som täcke på cheesecaken och dekorerade med sockerblommor jag gjort förra veckan
Jag la dulche de leche över digestivekexen och duttade även i själva philadelphiasmeten så de blev kolagömmor och sen var de inte nog med de utan toppade även med dulche de leche över på cheesecaken och flingsalt
I. h. e. l. g. n. f. i. c. k. v. b. s. ö. a. m. y. t. r. o. d. å. j. u. p. ä. x. J. K. è. 2. 3. 0. 5. -. 6. (. ). 1. 4. G. L. T. /. H. D. ,. V. 7. 8. B. 9. R. m h. s t. d l
Spola utsidan av formen med varmt vatten så lossnar cheesecaken lätt. Dottern ville garnera med färgat (orange) strösocker, eftersom hon var den som gjorde det mesta av jobbet kring tårtan så fick hon bestämma det *ler*
En krämig nougat smak toppad med en rik choklad ganace, kan nog inte bli bättre. Efter många timmars experiment fick jag ÄNTLIGEN till den perfekta no-bake cheesecaken, ett av mina bästa verk jag gjort Frozen Ballerina Cheesecake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.