Attätalite mer vegetariskt är barabra både för miljön och för dig själv, och även för plånboken. I går gjorde jag en risotto med mozzarella som proteinkälla och det blev verkligensmaskigt
Kryddig hummos (fritt efter "Vegetariskt - mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal"). Något som däremot sparartid är attha med sig god matilådatilljobblunchen
Mix them inafood processor. En vegetariskjulskinka. AvegetarianChristmasham. För den som inte äter kött men ändå villha en julskinka på bordet rekommenderarjagdetta recept
Förutom attjag kommer bjuda på en hög med vegatariskajulinspirerade recept kommer jag också dela med migkringlitepysseltips och tankar på en grön jul när det gäller självastylingenav julbordet och så klart, som utlovat, kommer i n s t r u k t i o n e r på hur man bygger sitt eget julbord av återvunnet material
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.