Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor. Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna
Koka rödbetorna. Mixa allt utom purjolöken, vilken du fiiinhackar och blandar ner sist. Värm upp några dl olja så det är ordentligt hett – och fritera tills dom blir bruna
Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Idag blev det en fräsch sallad med varmrökt lax, räkor och sötpotatis till middag. Till salladen hade jag en lime och ingefärsdressing som du hittar receptet på här
Lägg ut rödbetorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Dessa är så goda att koka och äta med smör, salt och nymald svartpeppar eller att rosta i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.