Indiskt. Är varmt som tusan i Stockholm nu, så varför inte göra en kyld rispudding att svalka sig med. Finns ett gäng olikavarianter på rispuddingiindien, alla regioner har sin egen specialitet
Indiskt. Då värmen fortsätter här, så tänkte jag forsätta på temat kylande Indiska efterrätter. Det här är nog den enklaste av de Indiska efterrätter jag känner till, kyld yoghurt, Shrikand
Det fina med den här soppan är att den är snabb, fräsch och lätt (för magen) och kan serveras som förrätt eller dessert, smaken är frisk och sval och den blev mycket uppskattad av våra gäster
Smält chokladen över vattenbad eller imikron. Rör ner knappt halva mängden Kesella i chokladen. Rör ner resten och smaksätt med apelsinjuice eller -skal
Mat & inspiration. Sandra & Karin. enkla tillbehör, mat i vårsäsong, vårrecept. Nu är den här, månaden då våren börjar på riktigt, då gruset sopas bort från gatorna, ljusgröna knoppar börjar synas på träden och som sedan slutar med ett sjudundrande valborgsfirande
Jag har upptäckt två nya favoriträtter som är helt gröna båda två. En tar lite längre tid och den andra går att slänga ihop snabbt om man inte har så mycket tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.