Hacka de soltorkadetomaterna och oliverna i mindre bitar och blanda ner i degen. Baka ut degen på en plåt med bakplåtspapper till 3 baguetter. 5-6 soltorkadetomater
Strö osten och tomaterna över degen och rulla ihop degen som en rulltårta. Pensla brödet med vatten och grädda brödet i 2025 minuter lite beroende på hur tjockt brödet är. 3 soltorkade finhackade tomater
Köper soltorkade, torra, ekologiska tomater och de använder jag ofta som de är, riktigt goda. Men nu har jag provat lagt in torkade tomater i oliv- och rapsolja och de blev rätt så bra
Halvera tomaterna i halvor och lägg med snittsidan upppå bakplåtspapper. Krävs ju bara lite planering, i och med att de ska vara inne i ugnen några timmar
Eftersom jag älskar att odla just tomater så blir det också massor med skörd att ta hand om. Placera dem i en ugnsfast form med snittytan uppåt och stoppa in i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.