Så smakfull, förhöjer vilken måltid som helst. En god grönsaksrätt med lite bröd och rostade frön eller nötter, men som även passar till kött eller kyckling av olika slag
Melanzaneallaparmigiana är en av mina vegetariska favoriter. Fortsätt tills du har använt alla ingredienser, avsluta med ett lager tomatsås, strö över basilikablad och riven parmesan
(till 6 portioner) 3 st medelstora auberginer3 st ägg1. 5 dl vetemjöl1 dl parmesanost, riven250 g mozzarella, i små bitarolivolja till stekningsaltTomatsås 500 g krossade tomater0,5 st gul lök1 st vitlöksklyfta5 st strimlade basilikablad3 msk olivoljaca 0
Sallad. Melanzane à la parmigiana. Skölj och strimla sallad och rödkål. Skala och skär rödlöken i mindre bitar och blanda tillsammans med sallad, rödkål och tomater i en skål och ringla över lite olja och vinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.