Här kommer några bilder från vår mysiga nyårsafton. I krispig kyla skålade vi in tolvslaget, och en del raketer smälldes ävenav till pappor och barns stora glädje
Aptitretarna bestod avChivetse och en parmalindad mozzarella. hacka även ner den gröna chillin. Hacka avokadon,löken o paprikan i lika storka bitar som laxen
var det redan dags för sista helgen i juni. kallare får man väl leta efter, regnigare och blåsigare. Varväl ett par dagar där runt sommarlovet och därefter som det var lite lite varmt och soligt, så pass att man fick en liten touch av solbränna
Har du kanske inte riktigt hittat tillbaka till den kost du vill hålla. Ibland kan det vara bra att ha en struktur att hålla sig vidlivsstilsförändring
Våren är högsäsong för kokbokssläpp. Vivill ha ny inspiration och nya recept. Istället välkomna ljuset och värmen med fräsch lättare mat, mycket grillat samt fikabröd
Varmrätt. Ugnsbakad tomathalvaDela tomater, strö på lite salt, socker, peppar & hackad basilika. Lägg upp på fat innan serververing, pudra på med lite kakao & lägg på några hallonDå var det klart
Här följer menyn. Det fick bli relativt enkel förrätt och efterrätt eftersom det inte finns hur mycket tid som helst med Freja rännandes kring benen att stå i köket (även om vi ju då hade "barnvakt"), men vi satsade istället på en extragod huvudrätt med gorgonzola i både tournedos och gräddsåsen
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Svinekoteletter med fylt squash Tirsdag. Mandag. Bacalao Onsdag. Hamburger på en annen måte Torsdag. Eplebakt kylling med maispudding og lynstekt kålsalatFredag
Nu kan man förstås inte vara alltför lat om ekonomin är begränsad, lite måste man anstränga sig. Jag är inne i en halvinspirerad period vad gäller mat, så idag är det halvfabrikat, varvat med egentillverkning, som gäller
Idag bjuder vi på en meny som kanske skulle passa till nyår eller till något annat vardagsdagskalas. Vi är välmedvetna om att vivid det här laget skulle kunna döpa om vår blogg till "rotsaksbloggen" eller något liknande, men det är ju så bra mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.