En dessert som är perfekt året om ochtill alla tillfällen. En dessert som gör sigvid varje tillfälle, efter grillningen, sommarsalladen, till kalaset osv
Innanservering smular du över ett par pepparkakor och strösslar medlingon. Portionera ut i små skålar och ställ ini kylen tills det är dags att servera
)) bakat en Chokladkolapaj medlingon, som skulle stå och stelna över natten. Jag hade dagen före tursamt nog (vissteinte då att de skulle komma men kanske hade en föraningomedvetet
Det tillsammansmed svenska jordgubbar. Mynta, jordgubbar, kex tilldekoration. Det här serverade jag tillJessica då hon var här i lördags på balkongmiddag
som saft och spädas med vatten, eller tilldrinkaroch späda med kolsyrat vatten/läsk. Häll upp litei taget ifinmaskigsiloch passera ordentligtmedbaksidan av en sked
Avsluta med att skrapa den frysta jordgubbsmixentill ett rosa snö som serveras på toppen. Vispa grädden i en bunke, lägg ner dulce de leche i en annan ochtillsättvispade grädde successivttills du har en finkonsistens
Midsommarhelgen är härlig dagar då man hoppas på att solen skiner från en klarblå himmel, det är sådär alldeles lagom varmt, midsommarmaten smakar extra gott, speciellt när man kan sitta utomhus och äta tillsammansmed goda vänner, både barn och vuxna
Tillsätt någon matsked florsocker och rör runt. FRU BLOMSTERKNOPPS SOMMARDESSERT. Tärna jordgubbarfintoch lägg i en skål medfinrivet skal från en limeoch saft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.