Jag är annars lite överkänslig när det kommer till potatisrester. Om man har njutit av potatis med feta och ruccola den ena dagen, och det blivit potatisar över, kan dessa någon dag senare fördel användas i en sådan anrättning
Hittade ett recept av Paolo Roberto och mer italienskt än så här är svårt att få utan att vara i Italien - till och med basilikan är egenodlad med fröer från italienska Franchi
Tänk på att salt framhäver de andra smakerna. Nyp till med ena handens tumme och pekfinger en korvlängd in på fjälstret och med den andra handens tumme och pekfinger ytterligare en korvlängd in
Recepten ser väldigt trevliga ut och kommer definitivt att testas här hemma lagom till tredje advent (fram tills dess försöker jag nämligen hålla mig ifrån sötsaker)
För den som längtar efter att bli smal på ett naturligt sätt finns en hel uppsjö med bantningsprodukter som alla påstår sig vara just naturliga men som kanske inte riktigt håller vad de lovar – eller snarare som ger merän vad de lovar
Ingredienser1 del groddbart vetevattenReceptBlötlägg vetet över natten så att vattnet kan omfamna all frön och så att alla enzymer aktiveras. Av degen forma en limpa 1,5-3 cm hög, 10 bred och valfri längd. Vid middag vänd limpan och låt andra sidan torka på eftermiddagen (eller lägg i torkugn/ugn på låg temperatur i 10-16 timmar, vänd efter halva tiden)
Fluffen kommer jag även att lägga in i kategorin " tårtfyllningar" så att dem finns tillgängliga. Har i efterhand förstått att receptet kommer från fantastiskt duktiga
Lägg på chokladkräm på den ena delen och eventuellt bananskivor. Marängbotten. Lägg försiktigt på den andra bottnen och gör likadant igen (chokladkräm, bananer, grädde)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.