Strö över resten av lakritspulvet och lite flingsalt. När kolan är klar tar du bort kastrullen från plattan och rör ner 1 dl av lakritspulvret till allt smälter samman. Häll lakritssmeten i en bakplåtspapperskläddform (cirka 15*30)
Denna tunga blev kanske till och med för mör, men reglera koktiden genom att tänka på hur stor tungan är och kontrollera den under kokningen med en sticka, eller gaffel t ex
Dennagång gjorde jag LCHFbotten på Kokosnötmjöl och Mandelmjöl som jag beställt från LCHFbutiken. )Dennagång tog jag ajvar relish istället för tomatsås
Som att denna glassen är nyttig. Pudra över resterande lakritspulver och njut. Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.