De hade fin kallrökt fjordlax på City Gross när vi handlade på vägen hem från jobbet, så det blev äggsås med dill och persilja och laxen till på sidan om
Kaffekokarkokboken - Bläckfiskspett med tillbehörDen sista Alfahanen - Ångad fjordlax med lime och chiliSweetchili - Grillad scampi med mangosalsaRostad mandel och ruccola - Halstrad pilgrimsmusslaPyttes
250g Färsk norsk fjordlax á 125g/st1 st förpackning färska Haricotes vertes, ca 200g10st Plommontomater1st Röd lök, finhackat25g Vitlökssmör (från förra receptet, lite har du säkert kvar i kylen
Det var ett tag sedan vi satte igång projekt Beer Dinner. Att träffas i goda vänners lag och laga grym mat och dricka god öl tillsammans, lite som Pluras Kök minus jazztobaken och rödtjutet
4 portioner. 4 bitar lax á 150 gr, fjällade, men med skinnet kvar. 400 gr potatis, kokt och skalad. 1 bit purjolök, skuren i tunna skivor på diagonalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.