Skinkan är kokt och sedan griljerad med bl. Det är så här vi kommer att äta julskinkan i vår familj (ja, dem av oss som inte är vegetarianer, vill säga
PurjolökspotatisPå restauranger får man ofta en smakrik och ganska smörig purolökspotatis. Något liknande recept har jag inte hittat i böcker eller på nätet
Mosa eller riv potatisen och blanda den med färs, skorpmjöl, vatten, ansjovis och kryddor. Späd med buljong några gånger under stekningen så att ratten inte blir torr
De hade fin kallrökt fjordlax på City Gross när vi handlade på vägen hem från jobbet, så det blev äggsås med dill och persilja och laxen till på sidan om
En mycket bra blogg med många bra recept och fina bilder. Smaksätt med soja och vitpeppar. Upprepa proceduren med minst fem minuters intervall tills potatisen genomstekt och fått färg
Kaffekokarkokboken - Bläckfiskspett med tillbehörDen sista Alfahanen - Ångad fjordlaxmed lime och chiliSweetchili - Grillad scampi med mangosalsaRostad mandel och ruccola - Halstrad pilgrimsmusslaPyttes
Alternativt en gasolgrill med lock. Smula sönder saltflingorna och blanda med övriga ingredienser. Förvara i en burk med lock och låt stå mörkt och svalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.