Förra året åt vi asieninspirerad mat var och varannan dag, nu för tiden - not so much. I en (väldigt) het panna - woka broccoli, morot, sockerärter, tofu, chili och ris i omgångar tills riset är gyllene och grönsakerna har ett bra tuggmotstånd
Jag får ibland frågan om var jag handlar och var jag hittar bra LCHF-produkter. Hälsokostaffärer - De flesta större hälsokostaffärerna (dvs kedjor som LIFE och Hälsokraft) har ett riktigt bra utbud av LCHF-riktiga bakprodukter som mandelmjöl, erythritol (sukrin och liknande), kokosfett, kokosmjöl, bakprotein och liknande varor
Smoothies - min frukostfavorit. Allt du behöver göra är att svara på frågan – vilket traditionellt bakverk med mjöl och socker skulle du vilja LCHF-anpassa
Serranogodis från boken Bakglädje och LCHF – Njutning utan socker och mjöl. Äntligen fredag. Vad passar inte bättre då än att dela med mig av ett recept från min nya bok Bakglädje och LCHF – Njutning utan socker och mjöl
Baka i ugnen på 200 grader i 30-40 min. God morgon på er. Vilken grå måndag. Tur att man gillar sitt jobb annars hade det varit outhärdligt att åka iväg i morse
Fick med mig en hel stek hem, för att testa att långkoka den i många timmar i min nya Crock-Pot. Crock-Poten fungerar lite på samma sätt som en kokgrop fast på modernt vis
Persika- och pekannötssallad – 6 portioner. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Halloj. Riktigt god middag igår. Köttfärsgratäng/omelett med recept från Birgitta Höglund. I receptet nedan har jag ändrat och anpassat efter vår familj men original receptet hittar du här
Det har varit ett händelserikt år med bland annat tävlande på SM i Bodyfitness, jag gick utbildning till att bli Diplomerad Kostrådgivare, jag startade eget företag (förutom mitt jobb som personlig tränare och kostrådgivare på Master Training) och det var också 2012 som denna blogg "föddes". Vispa ägg, stevia, salt och vaniljpulver med en elvisp i ca 4-5 minuter. Grädda i ca 11-12 minuter
Efter en härlig sportlovsvecka i Italien är jag hemma nu. Vi åkte till ett ljuvligt ställe som heter Passo de Tonnale och detta kan varmt rekommenderas
E-postadress. Kostrådgivare,. Kostrådgivare,. UGNSROSTADE RÖDBETOR MED FETAOST OCH ROSMARIN (CA 4 PORTIONER)DU BEHÖVERCa 1 kg ekologiska rödbetorOlivolja till formen1-2 paket fetaost, ekologisk (gärna från get)½ kruka färsk rosmarinFör en mer lyxig variant. Grädda i ugnen i ca 30-45 minuter beroende på storleken på rödbetorna. UGNSROSTADE RÖDBETOR MED FETAOST OCH ROSMARIN (CA 4 PORTIONER)DU BEHÖVERCa 1 kg ekologiska rödbetorOlivolja till formen1-2 paket fetaost, ekologisk (gärna från get)½ kruka färsk rosmarinFör en mer lyxig variant. Grädda i ugnen i ca 30-45 minuter beroende på storleken på rödbetorna. 1-2 paket fetaost. 1-2 paket fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.