Kycklingmed citron och oliver, smaklig måltid. Egentligen så vet jag inte varför detta skulle vara Grekisk mat, men kyckling och citron, oliver och vitlök det känns Grekiskt
Hetta upp en stekpanna, gärna i gjutjärn, lägg i en liten klick smör och stek de tjocka citronskivorna ett par minuter på varje sida på hög värme - de ska få ordentligt med färg
Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock. Blanda alla torra kryddor, doppa kycklingbitarna i kryddblandningen och täck väl
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.