Den serverades tillsammans med en sallad på tomat, gurka och avocado, samt gräddfil och majschips. I ett helt år har jag haft min middagsklubb, och idag var den stora dagen
Lättkokta nyskördade grönsaker med dragon och vinägersmör samt smörstekt bondbröd. I går kväll var det äntligen dags för middagsklubbens vegetariska afton
Temat på kvällens middagsklubb var grisfest, och jag hade först tänkt mig en orgie i feta detaljer från glada grisar, men kom sedan på mig själv med hur mätt man blir, och hur jag ogillar känslan av att ha ätit för mycket
Vi fick dom första gången hemma hos våra underbara grannar under en middagsklubbkväll. Skala bananerna och skiva dom tunt på en mandolin alternativt med en osthyvel eller kniv
Idag har jag både catering och affärsnätverksträff så jag passar på att kika in och tipsa om veckans drink redan nu, medan jag pustar ut efter dagens träningspass
Istället för shotglas använde jag mig av vanliga matlådor från IKEA som jag först klätt med bakplåtspapper (skydda mot smak och gör det lättare att få upp den
Mer om detta kommer i morgon tillsammans med rapporten om kvällens Middagsklubb. Eftersom hon vanligtvis får som hon vill, och eftersom temat för dagens middagsklubb var Asien tyckte jag att det inte fanns någon annan väg att gå än att göra den här buljongen
Middagsklubben i Juli månad, har redan nått sitt slut, och flera gäster har tackat för sig. Några tappra, som är mer eller mindre familj, stannar kvar tills de stupar, medan jag sitter och går igenom kvällen, i bild och tanke
Jag ska äntligen på Middagsklubben. Såhär efter en frossar-helg med HCHFHPHA (higcarbs-highfat-higprotein-highalcohol) längtar iallafall jag efter grönsaker, vitaminer och snäll mild mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.