Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Vi vuxna tyckte också att den var god, även om vi i vanliga fall gillar mat med lite mer sting i. Servera kycklingen tillsammans med kokt ris och lite goda grönsaker
Smaka av med lime, salt och vitpeppar. Skär eller bryt blomkålshuvudet i mindre bitar. Hacka purjolöken. Fräs blomkål och purjolök i smöret i några minuter
6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Häll dem i en kastrull och fyll med vattnet och saltet. Låt koka tillsammans med buljongtärningen. Servera med bröd, en klick Turkisk avrunnen youghurt och lite persilja, färsk eller torkad
Mina vänner, just hemkokt äppelmos är inte en smaksättning som bidrar med färg till en glassmet, så ni får tro mig - det smakade äpple, även fast skenet bedrar
med lite av fyllningen och strössel. Vispa Milda mat- och bakmargarin och farinsocker poröst. Sätt ugnen på 175 grader och förbered två plåtar med bakplåtspapper. 125 g Milda mat- och bakmargarin
Låt puttra några minuter och servera som det är eller tillsammans med ris eller pasta. 2 Abba Middagsklart mild tomat & örtsås. 2 Abba Middagsklart mild tomat & örtsås 600 g laxfiléer, tinade 5-6 champinjon, skivade 1 dl soltorkade tomater, strimlade 10 cocktailtomater 5-6 basilikablad, grovt hackade smör, att steka i
Smält smöret i en vid stekpanna och stek svampen på medelvärme i cirka fem minuter. Blanda sedan i purjolöken och spenaten och rör med en trägaffel tills grönsakerna mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.