Den här har en sötstark, kryddig smakutan rökighet men med hettafrånminfavoritsåsD’Elidas. Gör en rejäl sats när du ändå håller på, den håller en vecka i kylskåpet
En riktigt saftig och smarrigsmörgåstårta gjorde jagtillmin gubbe när han fyllde år i helgen. Blandasedan ner gelatinet i en mindre mängd skagenröra och därefter i allskagenröra
Välj jämnstora skivor från äpplets mitt. hushållenbörjadeinstalleraelektriskaugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanskahushållen
Märket känner ni säkert igen frånmajskorn på burk. Ni vet ju attjaghar en stor förkärlek tillburkchampinjoner, jagbaraälskar dom, speciellt när dom är lite mindre och gärnahela
Välj jämnstora skivor från äpplets mitt. hushållenbörjadeinstalleraelektriskaugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanskahushållen
Torkat, frusit in, gjort marmelad, björnbär och rönnbärssylt, rönnbärsgelé, kvass med rönnbär, smaksattminkombucha med rönnbär och till sist råsaft med rönnbär och gröna druvor
Men så testademin syster attmixasolrosfröna men glömde bakpulvret, och det var ÄNNU godare. Gräddatills brödet blivit gyllenbrunt, Skär genast i bitar och låt torka en stund
Rullasedanchokladentillbollar och rulla i kakao. Tillsätt även smöret och rör ihop. Jag skrev för någradagarsedanattjaghade gjort chokladtryfflar och här är receptet (som är hämtatfrånminförsta bok Bakglädje med LCHF)
Ibland vill jagtesta lite nyakombinationer och denna gång var det mina kollegor som fick smaka. Den här tårtan är gjord på ljusabottnarfyllda med en lite "kryddigare" rabarberkompottsamtvitchokladmousse, täckt med grädde och jordgubbar
Smoothies frånEcocaféet Foto Sofie Hallgren. Tillsammans med ägg, paprika, nötter och sallad, serveras den som en LCHF/Paleo-frukost på Ecocaféet, men den varminstlika god och mättande som middagtill en kopp te på tåget
Den här bjöd jagmina kollegor på förraveckan. Blanda och tillsätttill de torraingredienserna. Det är en chokladbotten med chokladmousse och sen Mirrorglaze
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.