Vispa sedan grädden fluffig så att den bildar toppar. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Mitt förhållande till korv är en lång kärlekshistoria. Kumlakorven kom in tidigt i mitt liv, när jag bodde i Örebro och jag gillar faktiskt allt från Partajgrillare till gryniga, handgjorda Isterband
God & snygg med tre lager i olika färger. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Min gröna smoothie boostade jag med superfrukten baobab och toppades med Chlorella crispies. Chlorella är fyllt med viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter
Mot slutet tillsattes fisken, som bestod av torsk och lax i kuber, och fick koka med i någon minut. Eleverna blev indelade i mindre grupper som alla skulle göra varsin dessert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.