* Blanda i spenat och feta. Ta spenat och feta efter tycke och smak. Fetaost. 5 dl mjölk. * Blanda mjöl, salt, bakpulver, hälften av mjölken till en smet
Ugnsomelett med spenat, potatis & feta. – I onsdags blev det en av mina favoriter. Man kan säga att det är en del av mitt jag som intervjuar en annan del av mig själv…
SOYAMARINERAD LAXSASHIMI MED SESAMFRÖN, CITRONMAJONÄS OCH PICKLAD GURKA 4 pers ca 1 tim ink marinering 600 g fin lax i fyra bitar (ska ha varit fryst i minst två dagar innan du tillagar den) 1 dl japansk soya 2 msk mirin japanskt risvin 1 msk socker 1 dl blandade sesamfrön 1 skalad och fint skivad gurka 1 dl ättika 2 dl socker 3 dl vatten 1/2 fint skivad röd chili en nypa salt 2 äggulor 1 tsk dijonsenap 1 msk vitvinsvinäger 2. 5 dl matolja salt peppar saft från citron 1 dl soya 1 msk sesamfrön GÖR SÅ HÄR LAX 1
Fördela de skivade äppelklyftorna i formen och pudra sedan kanel över. Det här receptet på tant Edits äppelkaka är ett utav mina allra äldsta recept och mitt allra käraste
Dela kycklingen i portionsbitar. Om du använder kycklingfilé dela dessa i större bitar. Låt allt puttra under lock ca 25-30minuter. Låt grytan puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. 250 g champinjoner
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Och denna maträtt går fort, är klar på en kvart, det är tagiatelle i krämig fetaostsås. Dom mest besökta recepten är också dom recepten som det har länkats mest till och delats mest på Facebook och därför fått flest besök
mina tavlor. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen. 50 g smör. 10 min beroende på temperatur). 5. 50 g smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.