Ett smarrigt recept ur min receptsamling ska jag väl också, naturligtvis, bjuda på, nu när jag fått den stora äran att gästblogga hos Ida, som för övrigt har en riktigt fin blogg som jag troget följer och har med i min blogglista
pressad vitlök, kapris (hacka den lätt om de är stora) och finhackad lök. Låt vila ca 30 minuter. I lördags när vi hade vinprovningen hemma hade jag gjort en kall buffé eftersom vi skulle sitta ute i glashuset och var åtta personer
Brukar roa mig emellanåt med att ta reda på vilka recept som är mest klickade här på bloggen. Senast var i december och kan konstatera att det är samma tre recept som ligger kvar i toppen, med den populära Tuppkakan på första plats, medan tvåan och trean däremot har bytt plats
Min födelsedagstårta, mangomousse med mango bitar och kokosmousseSpacklad med vaniljsmörkrämAlla dekorationer är sugarpaste-flowerpasteAnnat gott fanns med
Börja med den mindre mängden vetemjöl och arbeta degen väl i ca 10 minuter i assistent. Tillsätt salt och arbeta degen i 5 minuter till innan oliver och fetaost blandas ner. Dela degen i 2 lika stora delar, rundriv och forma till 2 limpor. Grädda limporna på nedersta falsen, först i 250º i 10 minuter. Sänk till 200º och grädda i ytterligare ca 35 minuter
Fisk innehåller också en massa vitaminer och mineraler som vi behöver för att må som bäst. Idag blir det panerad rödspätta och strömming här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.