Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. Häll i krossad tomat, vatten, balsamvinäger, dijonsenap, paprikapulver, salt och svartpeppar, låt puttra i ca 15 min. Häll grädde i såsen och koka upp, låt sjuda långsamt i ca 5 min
Lyxmiddag på nolltid. Tillsätt curry och gurkmeja och fräs allting i 2-3 min. Låt sjuda långsamt i ca 10-15 min. Koka upp och låt småputtra i ca 10-15 min
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Forma färsen till stora köttbullar med vattensköljda händer eller köttbulletång. De här är så tillfredsställande goda att de inte bara passar som vardagsmat utan även som en festlig helgmiddag
lite mindre bitar, seda är det bara att rulla någorlunda stora bullar av smeten. jag hade inget lock till min stekpanna så la en ugnsplåt på, gick lika bra det
Rör ner purén och fräs en minut. Herr Backa erbjöd sig att laga denna goda middag. ( det är här min man bröt ihop) Hetta upp oljan och stek dom runt om
Denna rätt är perfekt när man är sugen på något riktigt som ska gå snabbt att tillaga. Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombination tillsammans med räkorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.