Dela tomaterna i klyftor och bryn dem i mjölkfritt margarin ett par minuter. Min pappa är precis likadan – om min mamma är bortrest så ser han till att äta korv för det får han inte annars
Den traditionella kurdiska Tepsin brukar oftast bara vara kryddade med salt och svartpeppar men som de flesta vet så älskar jag att krydda min mat med det jag föredrar och experimentera lite med kryddor tills jag blir nöjd, i det här tillfället har jag slagit ihop två olika kurdiska rätter till en, vilket jag tyckte funkade bra ihop
Det här är min absoluta favoritgröt. Blanda ner lite russin och låt koka med i ett par minuter. Idag kan du beställa en gröt på många trendiga restauranger och en del ställen erbjuder endast ett utbud av gröt och inget annat
Jag tror det var Jennie Walldén som gjorde en versionav bulgogi på Nyhetsmorgon för en tid sedan, och att det var där jag först fick höras talas om det
Rostbiff av Innanlår. Gnugga in Rostbiffen med salt, svartpeppar, vitpeppar och vetemjöl. Tillsätt grädde, tomat och ansjovis eller sardeller, senap och muskotnöt salt
Skölj sedan snabbt av den i kallt vatten och torka av med hushållspapper. Lägg i spenatblandningen, salta, peppra och droppa citronsaft på fiskens båda sidor och lägg den sedan i formen
Jag hade alltså kyckling att ta hand om, och eftersom jag precis varit in och kikat hos Amy fick jag lust att sätta lite indisk piff på min kycklingpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.