Minabästa chokladbollar (utan vitt socker, glutenfria, mjölkfria). Med dadlar som sötning och gjorda av en blandning av mandelmjöl och glutenfria havregryn blir chokladbollarna faktiskt ganska nyttiga
Skämt åsido så är jag riktigt nöjd med mina semmelbullar. Jag tänkte i allra största anspråkslöshet och ödmjukhet tala om att jag nu har åstadkommit världens bästaglutenfria semla, haha
De här kanelbullarna är de bästaglutenfria bullar jag någonsin har ätit. Det finns några glutenfria mjölblandningar nu förtiden utan vetestärkelse, men jag föredrar att lära känna de olika ingredienserna med deras unika egenskaper och vad de gör för degen
Här är recept på Glutenfria frallor. Bästa betyget från dottern. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
naturligt glutenfriakanelbullar. Vilken härlig dag det var när vi plåtade bland annat kanelbullarna. Vi fotade kanelbullar, glutenfri och mjölkfri jordgubbstårta, glutenfria småkakor, saftig glutenfri sockerkaka, glutenfria kärleksmums och en massa härliga stämningsbilder
Jag gjorde ett glutenfritt hamburgerbröd på (glutenfria) havregryn och hasselnötsmjöl som jag kryddade med brödkryddor och gurkmeja (delvis för färgens skull, men det gav även mycket god smak)
"Godaste glutenfria kladdkakan NÅGONSIN. 3 Sofies Glutenfria Kladdkaka50 gram smör1,5 dl socker1 ägg½ tsk vaniljsocker3 msk Valrhona kakao1 dl mandelmjöl ½ nypa saltSätt ugnen på 225 grader. "Snittet för den Glutenfria Kladdkakan blev 4,6/5Den här är definitivt den lättaste glutenfria kakan jag någonsin bakat, den ska jag göra om och om och om igen
Det går bra att använda andra naturligt glutenfria mjölsorter som du har hemma. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men dessa blev bäst hittills
1. Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret. 2. Blanda ner mjölken i smöret. Kolla om de är fingervarmt. 3. Tillsätt socker, kardemumma - hela eller krossade bestämmer du själv
Värm mjölken fingervarm, 37°C. Smula ner jästen i en degbunke som rymmer ca 3 liter. Häll över lite av den ljumna degvätskan och rör tills jästen löst sig helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.