Jag var så vansinnigt sugen på makrill igår. På något vis måste jag i tankarna ha gått omkring och omedvetet fantiserat om denna feta, fina fisk, för plötsligt hade jag helt klart för mig vad jag ville laga
En viktig upptäckt för mig - bättre sent än aldrig Min bästa vaniljglass, med karamelliserade macadamianötter och dulche de leche 5 äggulor 1,5 dl råsocker 3 dl vispgrädde 3 dl gammaldags mjölk 1 vaniljstång Hetta uppp grädde, mjölk och ituskuren vaniljstång i en kastrull. In i frysen i ytterligare 10 minuter - därefter var det dags att utsätta familjen för ytterligare ett av mina glassexperiment
Våfflor. Alla älskar väl våfflor. Speciellt insnöade sportlovs-barn skulle jag tro. Jag var iväg tidigare idag på förmiddagen till norra Öland och hade lovat barnen att vi skulle grädda våfflor när jag kom hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.