Så jag loggade in på Google Analytics och kollade instatistiken över minamest besökta inläggunder dom senaste fem åren (jag villeinte gå alltför långt bak)
Tillsätt grädden och värm försiktigtunderomrörning. Men vilketotroligtdecennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkttillbakatillmin barndoms semestrari Grekland då man efter middagarnafick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Jonas skrev ett nästan litehatisktblogginläggriktattill alla dietister. Jag skriveribloggen för att det ger energi, jag får uppdatera miginommitt jobb och intresse och bli bättre på det jag gör
Fräs undertiden de frysta grönsakerna lätt iolivoljan. Ibland måste middagen gå supersnabbt att fixa, som när en kommer hem med ungen från förskolan och den skriker efter MAAAT NUUU, eller när en bara är sådär ashungrig efter jobbet
Fisk gräddas underkrämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Dela med dig av inlägget. De två små godingarna är väldigtpåhittiga, men när de kommer in och äter av farmors tårta och säger att det var underbart så smälter man direkt
Så, till alla er tappra som inte haft semester än – eller som kanske inte har någon semester alls – här kommer ett klassiskt vardagsrecept och en liten klapp på axeln från mig
Igår fyllde jag år och i söndags hade jag kalas. Den har varitminfavorit ända sedan barndomen. Den här gången valde jag att även tillsättalite hackad daim
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.