Några har blivit bra några har blivit mindre bra. NÄ nu ska jag sätta mig och få litemer huvudbry sitta och få ihop en rimlig budget så jag kan köra på
Jag säger bara mer lamm åt folket. Medans sonen och hans kamrater förlustade sig med rollspel grävde mannen och jag upp en liten burk kycklinglevermousse ur frysen som tinades och vispades upp med en slurk whiskey
Rester ochmer rester. Egentligen behövs inget recept men jag har fått brev av några som undrar om jag inte kan göra så ändå för de med tummen mitt i handen när det kommer till matlagning
Visst, det kommer att ösa ner snö nån dag eller två i mars - så är det ju alltid. När marängerna svalnat lägger du lite lemon curd på dem, sedan spritsar du grädde lite snyggt ovanpå och strör riven choklad och eventuellt nåt fint strössel på
Eftersom det har blivit glest med bloggande på sista tiden så har jag tonvis med bilder på lager som aldrig kommer ut men jag brukar försöka peta med dem i mina blogginlägg och idag är inget undantag, så här kommerlite bilder från tre stycken olika tapaskvällar från den senaste tiden
Stek och torka bacon, skär det i mindre bitar. Kör samman smör och mjöl i matberedare, häll ner vattnet och låt maskinen gå tills en deg börjar ta form
Smaka av med mer salt och kryddor. Igår kväll hade vi lite skaldjur och ostfrossa, så gott. Vi lyxade till det med vätternkräftor, räkor, blåmusslor, vitlöksbröd, stilton, brie, vitlöksost och
THAIKYCKLING MED CHILI OCH LIME… OCHLITEANNAT SMÅTT OCH GOTT. googlade runt liteoch tog lite bitar lite här och där, tittade vad som fanns i kyl och skafferi och simsalabim så hade vi en riktigt god middag
Blanda ner mungbönorna - det är inte så noga när - de blir lite sönderkokta om man tillsätter dem från början och de redan är mjuka, men det gör inte så mycket tycker jag
Här kommer i alla fall beskrivning av det som tjejerna bjöds på i fredags. Bilresorna har varvats med matlagning, dusch av träningssvettiga barn, upplockning av otaliga träningsväskor ochannat som hör till
Nu är det höst, och då finns det verkligen möjlighet att frossa i goda grönsaker och rotfrukter. Tröskmogen blir majsen nästan bara i sydsverige om man håller sig inom vårt avlånga majs (och då är det främst fodermajs det gäller)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.