Att baka mjöl och sockerfritt är inte helt lätt, dels för att jag oftast får experimentera en hel del i köket på grund av att jag inte bara kan planka ett "vanligt" recept rakt av utan det krävs en del justeringar innan det blir som jag har tänkt mig plus att det är en djungel där ute av diverse produkter, bra ochmindre bra och därför måste jag alltid läsa på om det är något för mig att använda
Jag frossar gärna och mycket i skaldjur. eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Det var länge sedan det var så lekande roligt, trevligt, avslappnat och mysigt på samma gång
Den fjärde och sista rätten av den färska pastan jag inhandlade för en tid. Jag skar alltså den sitsta biten pasta i strimlor och kokade som om de vart fettuccine
En orgie i skaldjur har samma positiva effekter på min kropp och själ som en hel spavistelse. Jag har sagt det förut och säger det igen, min sista måltid skulle definitivt vara skaldjursfrossa om jag blev tvungen att välja
Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner och därmed har det inte funnits tid
Du ska kunna vända bunken upp och ner utan att det faller ur. När ugnen svalnat tar du ut plåten och låter bottnen kallna ordentligt på bänken innan du försiktigt lossar den från pappret och fyllningen läggs på
Meeeeeeen så är det när man jobbar inom service och handels. Själv har jag svårt att begränsa mig till EN när man står och bakar men försöker samtidigt tänka att det är ju bara en gång om året det är jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.