1. Stek korvarna ett par minuter i smör i en stekpanna. De behöver bara få lite yta. Låt korvarna svalna. 2. Rulla ut smördegen (eller om du gör egen) och skär till remsor lika långa som korvarna
En förrätt jag minns från när jag växte upp är avokadoskal fyllda med just avokado och färskost. Jag skulle dessutom gissa att det var första gångerna jag kom i kontakt med just avokado
Tack alla goa tjejer som förgyllde lördagkvällen hemma hos mig och tack Anna på Lustjakt för att du tog dig tid att komma för en demonstration av era produkter
Här kommer ett recept på det perfekta drinktilltugget. De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
Det blir cocktailparty i Skatboet inkommande lördag och nästan hela veckan har bestått av minutschema för att få inklämt alla förberedelser, vårfester, klippning, fotbollsträningar, jobb och så förstås packning inför Greklandsresan
Pajdeg. 1 dl grahamsmjöl. 2 dl vetemjöl. 125 gr smör. 50 gr kesella. 1 krm salt. Gör så här. 1. Blanda mjölsorterna samt saltet i en matberedare monterad med kniven
. Jag vet, det här låter komplicerat men det är det inte. Det är bara att koka svartrötter, svänga runt dem i en panna med smör, citron och örter och sen linda in dem i prociutto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.