Jag hade ju med uppdrag från min syster "tema palsternacka" här på bloggen för ett par veckor sedan. En indisk rätt, en soppa och något bakat var grejen
Högkvarteret på Den Stora Ön I Väst rapporterar. Tant Russin to the rescue, hon susar ini köket och i en spinn a la Superman är hon ombytt tillbakningsutstyrsel (dvs vanliga kläder samt förkläde)
Alltså jag tror att nått som går hett hemma i stugorna är denna pulled pork, eller vad säger ni. Åhhh vilken ”marinad” till porken jag hittade på med ännu en av mina nyfunna kryddor från Oli & Vinegar
Afrika. Denna rätten är inspirerad av ett recept ur en mattidning jag hittade hos mormor en gång. Jag minnsinte exakt hur receptet var så jag har dragitihoplite av de jag minns och smakat mig fram
Om det är något jag ogillar så är det att slänga mat. Eftersom mat är en bristvara på många håll i världen tycker jag att det är förfärligt att kasta bort fullt ätbar mat
â€Tänk på barnen iafrika, som jag brukar säga till barnenâ€â€¦ Ta tillvara på era julmats-rester och njut en gång till av nya â€förmågor†serverade på middagsbordet
Jollof rice är en smakrik och kryddigrisrätt från Väst Afrika. Riset kan tillagas på olika sätt och kan innehålla allt från grönsaker, fisktillkyckling
Nordafrikansk, näringsrik ört. Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olikaglutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Ett av minaviktigastemissions med Vegokäk är att få fler att våga äta luststyrt. Jag är så innerligt jävla glad att tiden då jag var rädd för kolhydrater ligger ett par år bakom mig
Missionaccomplished. Kanske inte många som inte kommer från sydöstra Europa och som vet vad Dobos är. En som vet är C, min man, för det är hans favorit tårta sen barndomen
Så jag har ett mission. Ibland har man bara en av de där dagarna då man inte pallar stå och laga mat i flera timmar, men kanske ändå vill käka något riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.