Med tanke på att det lätt blir ett par brödskivor om dagen med mellanmål och frukost när bebisen väl kommit igång med maten ordentligt, så är just bröd ett livsmedel där man med fördel kan se till att undvika salt
Efter den mycket givande brödkursen hos Magnus Johansson har jag provat att baka mittförsta bröd när jag faktiskt vet vad jag gör och eftersträvar, tror jag i alla fall
125 g jästBörja med pizzadegen. 1Sprid ut lök- och kålfräset över pizzan, fortsätt med all ost8, både riven och små brutna bitar ädelsot. 1Avsluta med att lägga ut pancettan över pizzan
Dela sparrisen på mitten och lägg på den. Efter tre arbetsdagar där packning och överlämning och besök på nya arbetsplatsen stått på schemat och efter tre kvällar med festligheter var jag rätt mör i morse, den allra första semestermorgonen
Första rätten var rökt renkött som serverades med ett mousserande vin gjort på björksav. För det var i Mitt Köks tält vid Skrea Strand som jag och Lars tillbringade kvällen i går
Gott Nytt år på er. Det är nog många som avlade nyårslöften igår, dock inte jag. Kanske var ert löfte att gå ner i vikt eller bara leva ett nyttigare liv
Att baka med surdeg har ju blivit jättepopulärt på senare tid. Det finns ju t. o. m. ett surdegshotell på Söder där surdegen kan ta in när man själv åker på semester
God morgon på er. Det här är den roligaste dagen i hela mitt liv. Jag flytta hit ner för ungefär 26 år sen och jag har en kompis, som aldrig har varit här nere och hälsat på mig
Det har varit en rent sagt usel drinksommar. Under vinterhalvåret håller jag mig till min stora kärlek Godfather, men mellan maj och september är jag mer våghalsig
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.