Liknandebars som man kan köpa i affären innehåller oftast en massa tillsatser för att försöka dra ner på de dyra ingredienserna (nötter, fröer och torkad frukt) och de bars som är bra kvalitet håller ofta ett mycket högt pris
Lägg ihönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter ochvitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter ochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Låt den rinna av och sköljd den därefter med kallt vatten så att den svalnar ochinteklibbar. Den första råvaran imitt samarbete med PrimeWineGroupoch Robertson är Västerbottensost, och den använde jag mig av för att smaksätta en riktigtepiskt god mac and cheese - (helt enkel, amerikansmakaronilåda, om man så vill)
Vi använder ostkrydda, popcorn krydda, lökpulver, salt, paprika pulver, grillkrydda, dill ( inte alla på samma såklart) men ni förstår det är bara att testa dig fram
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma påsinunderbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd påminirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfilochfinhackad rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.