Här kommer ett recept på polkamaränger. Min andra förebild när det gäller matlagning och bakning är Monika Ahlberg, matskribent, bagare och inspiratör på hög nivå
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Polkamaränger. polkamaränger. Julgodis. Jag gillar maränger, tyvärr kan man ju inte äta dem jämt och ständigt, då de i stort sett endast är socker och äggvita, haha ^_^ Men någon maräng til jul kan man ju unna sig, och jag tycker om maränger med lite smak, och vad passar väl till jul om inte polkagrisar
Drag skinnet av strömmingsfiléerna och skölj dem noga. Lägg dem sedan i en skål eller spann med lock. Blanda vatten, ättika, salt och rör om noga, så att saltet löses upp
Spelar det någon roll om jag kallar det lammgryta eller lammcurry. Tydligen enligt Marcus. Är det indisk mat jag lagar så ska det heta curry, som då är namnet för gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.