Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
FIKON MED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. 4 färska, mogna fikon. 1 Skär fikonen i fyra delar och lägg en skiva skinka mellan delarna. Pernilla 4 pers 4 färska, mogna fikon. 1 Skär fikonen i fyra delar och lägg en skiva skinka mellan delarna
Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKON MED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Dela färska fikon och lägg i en ugnssäker form. Plockmat och tillbehör advent, barn i köket, chevré, före maten, fikon, getost, glöggmingel, glutenfritt, höst, honung, nötter, recept, vegetariskt
Drag skinnet av strömmingsfiléerna och skölj dem noga. Lägg dem sedan i en skål eller spann med lock. Blanda vatten, ättika, salt och rör om noga, så att saltet löses upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.