I´m back from My Business trip. Nästan nyss landat, nåja närapå häromkvällen, knappt hunnit att packa ur väskan med Alla godsakerna jag fick med Mig hem
1. Körsbär rétes (ungersk strudel)- ganska god förutom kärnan som visst var kvar. 2. Korvgryta med potatis och paprika (så klart), på stora marknadens enklare serveringar
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Vällagad mat behöver inte ta lång tid. Den här supersmarriga laxgrytan gör du på 15 minuter. Grytan går lika bra att göra på fryst lax som på färsk, se bara till att tina laxen först
Mjölkchokladscheesecake med maränger. 10–12 bitar. Botten100 g smör250 g digestivekex. Fyllning200 g mjölkchoklad5 dl vispgrädde 200 g färskost, t ex Philadelphia 1 msk florsocker10–14 maränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.