Jo, tvåolikavarianter av "tarts" där chokladbollsdegen användes som botten. Om du gör tarts istället, så trycker du ut lite av chokladbollsdegen ien/två små fryståliga formar, och sätt ini frysen under tiden du gör dinafyllningar
Klicka ut imuffins formar. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda det torra i en egen skål. Blanda ner det torra, smöret och apelsinsaft samt skal i äggsmeten
Lemon curd och Nutella var smakerna och jag tycker de blev riktigt goda båda två. Har testat två nya smaksättningar på glassen som görs på grunden grädde & kondenserad mjölk
Slängde ihop ett litet gäng goa muffinsidag, med smak av kokos, kanel och så literussin. Plus är ju att det går väldans fort att slänga ihop, bara man har flyt så
Blanda försiktigt ner de torra blandningeni de två smetarna, så att de båda får likadankonsistens. Men - efter det att man ätit upp halva sinmuffins genom att bitai den ovanifrån - då blev mina rutor åter påtagligtsynliga
Fler recept av Saras Smakerhittar du här. Honungsmarinerade päron med ädelost och valnötter. Blanda ordning en dressing på honung, vinäger, olivolja, salt och svartpeppar
Det gjordes tvåolikavarianter och vi bjuder på båda så får ni välja efter er egen smak. Börja med att skära filénfri från senor och silverhinna, dela den sedan på mitten så du får två halvor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.