Hade fritöden framme efter en middag så då passade jag på att göra lite munkar att slänga i frysen. Fyll dem om du önskar, jag fyllde med en egengjord äppelmos
Nu ska jag slå mig till ro med en stor kopp kaffe och njuta av nybakat fortfarande ljumna munkar. Ett bakverk som jag tror många är lite rädda för att göra just för att de verkar svårt, men jag lovar er att med detta recept blir det varken svårt eller komplicerat
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Pensla med 2,5 msk olivolja
Har du inga problem med laktos eller mjölkprotein kan du naturligtvis göra såsen med alldeles vanlig vit choklad och någon ljus choklad med apelsinsmak
Först marinerar man kycklingen i marinad med öl ellervitt vin och med valfria färska kryddor. Perfekt när man är många eftersom man får plats med två kycklinghållare på grillen
Mandelmaränger medvit chokladfyllning eller grön menar jag. Hittar detta med malen mandel i. Värm vispgrädden i en liten kastrull, eller en skål i mikron, tills grädden nästan kokar
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar
Smält vit choklad försiktigt tillsammans med vispgrädden och häll i det philadelphiasmeten. Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg och varför inte baka en god cheesecake tills dess
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.