En god och nyttig variant till chiapuddingen, är pudding som görs på psylliumfröskal. Psylliumfröskal, eller fiberhusk som det också kallas är mycket fiberrikt och när det blandas med vätska så avges en gele
Som jag skrev förut, var jag tidigare i veckan inbjuden av Alpro till en dag full med goda nyttigheter skapade av Alpros produkter, spännande insikter och tips på hur man skapar en bättre balans i vardagen
Dessutom är det naturligt glutenfri och mjölkfri. Den är söt, god och ger mersmak och passar utmärkt som dessert, mellanmål, till fika och till barnkalas
Vi hade inte varit i Växjö tidigare och var nyfikna på att se en ny stad i närheten. En lagom stor stad med mysiga butiker, restauranger och ett väldigt intressant museum
Och i morse så tänkte jag inte gå till jobbet först men bestämde mig för att åka i alla fall. 30 så tog frukost och mellanmålet i ett. Keso och avokado ca 115 kcal. Och en proteinshake i bilen ca 180 kcal
Lätt att laga och så är den ju glutenfri också. Bärkräm med hallon, jordgubbar och blåbär. Ta hellre mindre socker så att det inte blir för sött och smaka sedan av med mer mot slutet om det behövs
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova på och röra ihop något nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.