Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Efter kokningen ska du dessutom ta bort de som inte öppnat sig. För att intebli det förstnämnda ska du se till att alla dinamusslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Det vill säga vinkoktamusslor med en skvätt grädde. Häll över buljongen över musslorna. Väldigt enkelt att lyckas med, oslagbart gott och lätt det mest prisvärda skaldjuret som finns
Musslor är gott, väldigt gott. Det är dessutom billig mat, så inte många fel där inte. Jag brukar ofta göra gräddigamusslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch med lime, chili och koriander
MusslorMarinière (kokta musslor). Skala och hacka lök och chili. färska blåmusslor. Idag har jag kokat färska blåmusslor som serverades isin sky utav vitlök, vittvin, röd chili och örter
Jag fick dela den med Love och Alfred som också gillarmusslor. Borsta och skölj musslorna. Idag bjuder jag på en väldigt god och smakrik musselgryta som blir mer mättande om man serverar ristill, det gjorde dock inte jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.