Skär kycklingen, paprikorna och zucchinin i bitar och hacka löken. Rör ner linserna och vattnet som är kvar efter kokningen och smaka av med salt och peppar
Pensla kycklingenmed smöret, eftersom kycklingen är frusen så stelnar smöret och rinner inte av. Ekologisk och KRAV-märkt kyckling kan vara både svårt att få tag i och dyrt så jag brukar passa på att köpa några stycken när de är på extrapris och ha i frysen
I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämig och höstig. Så när jag lagade denna höstgryta medkycklingoch svamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Mungbönorna är söta och knapriga, den passar. Blanda i resten förutom kokoschips och mungbönor. 1dl mandelmjöl (raw food shop). Lät linfrö, chiafrö och gojibär ligga i vatten i ca 15. 1dl mandelmjöl (raw food shop)
Visste inte riktigt vad jag skulle göra men linserna ochkyckling hoppade upp och slog mig och när jag började så tittade kurryn fram, så jag kunde inte motstå frestelsen att leka ihop en kurry gryta som både är varm, god och otroligt näringsrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.