Perfekt på vardagar när blodsockret är lågt och alla ifamiljenvill ha mat nuuuu. Ett tips är tilloch med att göra soppan dagen innan, för enligtmig smakar soppa för det mesta bäst dagen efter när smakerna har satt sigordentligt
Om en stund ska jag bege mig ut i handeln för att bland annat köpa matvarortill kvällens middag, men först tänkte jag dela med mig av receptet på dagens kaka - fredagskakan vill har som tradition att baka på jobb
När man njuter av krusbärspaj med maräng, fredagsminnenoch en ledig helg. Har vaknat upp sent om sidertill en solig lördag, efter en härlig fredag med god fredagsfika, lång cykleltur ochsist men inteminst - en fantastisktrolig kväll med en hel drös roliga, sköna kvinnor som alla samlats för att umgås med Erika som ska giftasig om några veckor
Goda marineradekronärtskockshjärtan gör man enkelt själv, receptet hittar du här. Eller så känner ni bara för att festatill det lite extra utan att behöva stå i värmen från spisen (eftersom vi kallt räknar med att värmen håller i sej
Igårringde DN migoch hade en intervju med mig mellan två av minalektioner, angående min blogg ochmin medverkan som bloggare i förra årets Chokladfestival
Ihelgen bakade jag en glutenfricitronmarängpaj som ockås blev mjölkfri. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sigliteknepigtoch det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna ihärlighen
Vissahelgen önskar man aldrig ska ta slut, denna var precis en sådan. Midsommaraftoni fredags var i det närmasteepik med mängder med skratt, fantastiskmat, berusande dryck, dans kringmidsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskalltmorgondoppi det blå
Således har helgen spenderats delvistillomorganisering av ytor ochpinaler. När väskorna stod uppradade ochfärdig packade på hallgolvet och det var dags att säga hej då
Närvi var hemma hos mor ochfirade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten. Kycklingen kommer jag att laga i morgon närvi ska ha gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.