Alla smaker som dök upp kan inte tillskrivas Maillardeffekten, då det dessutom bildas nya svavelföreningar i ägget när olika proteiner denatureras (vecklas ut och exponeras) under tillagningen
Men hörrni nu kör vi ett recept. Hittar du hit via Facebook villjag bara nämna att vi uppdaterar bloggen varje dag, ibland två gånger om dagenoch här hos oss får du tips om allt från mode, mat och inredning
Du kan ju oxå göra enfrysrensning om du villoch slänga i vad du vill. Nu i dessa snåltider då de flesta harhandlat upp sitt kapital på onödigt dyra julklappar till allt för många så sitter det väl perfekt med billig mat
Lite nostalgisk blir jag av bilden. Vad gällde denna blåbärskaka, så minns jag tydligt att det föll det sig väldigt naturligt att bara två av fyra barn fick vara med och baka
Jag vet att jag tjatar om renovering, golv och kaos, men vet ni, nu har Mr C kommit igång med golvet och det ser ut att bli så himla bra, så snart så kommer det bilderoch ni slipper höra mitt tjöt
Det här en tomatsoppa jag gör rätt så ofta, dels för att den är ljuvligt god menockså för att den är så vansinnigt enkel att göra, med andra ord går den fort-fort att fixa
När man använder lättmjölk får man tänka på att pajen blir något rinnigare än med gräddmjölk, men får den bara stå till sig ordentligt är det ofta ingen fara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.