För övrigt har det varit en skön helg med H, med sconesfrukost och äppelpajsfika, vilsamma stunder och mera aktiva timmar i ett av stadens shoppingkvarter
Jag har mer och mer gått över från vaniljsocker till att använda enbart vaniljtwister. Den består av torkade vaniljstänger som mals sönder i kvarnen närman vrider på locket
Cakepops den. Närman gör cakepops-favoriter och har fullt upp. Det kan nämligen vara ganska rofyllt att få ägna sig åt kreativt görande, även då manhar ett pressat tidsschema att följa
Trött bloggerska här idag så nu blir de en kopp kaffe med den sista biten av just den här pajen, slå sig i soffan och kika på husdrömmar och Jordskott, Har ni sett den serien
Har ett litet speciellt förhållande till just Budapestbakelsen då en av mina bästa vänner hade den som sitt favoritbakverk och bad mig baka en sådan till honom när han låg på sjukhus
Apelsinsmaken gör också mandelkakan lite fräschare, lite roligare och så mycket godare men jag rekommenderar att smaka av smeten innan du sätter den i ugnen
Möttes av den här synen när jag ramlade in i köket efter arbetsdagen igår. i alla fall inte den majonnäsen man finner på butikshyllorna med en lång innehållsförteckning
Dels för att jag inte producerar kakor i samma mängd som under kafetiden, dels på att tiden för bakning har fått stå till sidan för helgresor till Stockholm
Som sås gjorde jag denna fetaoströra och ett glas rosé till, mumma. Idag har de dock regnat men det känns faktiskt bara skönt att få en mellandag och mysa inne och pyssla med sånt som manhar lagt åt sidan närman hellre har velat njuta av det fina vädret
Sen är det bara att njuta och ja, den går att laga en kulen söndag närman ändå är hemma och donar. Den frågan eller snarare påståendet fick jag och till viss del stämmer det kanske
Ta ut köttet i god tid så den inte är kylskåpskall närden läggs på grillen. Kom ihåg att fylla på med briketter och rökflis under tiden och ta dig en kall öl medan grillen sköter jobbet, det har du förtjänat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.