Lille A har hunnit bli hela sex år och fick blåsa ljusen på tiramisun. Här tiramisusyster Charlotta, tillika värdinna för kalaset, iklädd fotograferingsminen
Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiska närman ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Om en stund ska jag bege mig ut i handeln för att bland annat köpa matvaror till kvällens middag, men först tänkte jag dela med mig av receptet på dagens kaka - fredagskakan vill har som tradition att baka på jobb
(Hen verkar dock upptagen med att i mobilen förklara för en ömmande moder att hen inte är tre år längre och mycket väl klarar av en tågresa på egen hand, med efterföljande svordomar och ögonrullningar som knappast går någon i tågvagnen förbi)
Idag har de dock regnat men det känns faktiskt bara skönt att få en mellandag och mysa inne och pyssla med sånt som manhar lagt åt sidan närman hellre har velat njuta av det fina vädret
Det där med att ta fotografier på bakverk närmanhar gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Plus den som jag blandade själv och det är den närmst i bild som var en blandning av risvinäger, lite socker, hackad koriander, hackad rädisa och sesamfrön
Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke
Som jag skrev i föregående inlägg så har vecka sex avlöpt enligt plan. Mitt uppställda mål om att cykla på träningscyklen en halvtimme om dagen under de vardagar jag inte är uppbokad på annat, följt av några styrkeövningar- håller i sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.