Världens godaste mjölkchokladsnittar ochnärmanladdarför helg. Den är färdiggräddad när ovansidan spricker och denkänns fast närman trycker lätt på ovansidan
Ha en riktigt bra helg, kram Anette. Om en stund ska jag bege mig ut i handeln för att bland annat köpa matvaror till kvällens middag, men först tänkte jag dela med mig av receptet på dagens kaka - fredagskakan vill har som tradition att baka på jobb
Tillsätt ägg och vatten ochblanda till en jämn deg, men undvik att knåda allt för mycket. Hands - up för det och jag kände mig väl värd rabarberpajen vi inmundigade under fredagsfikan
Ger tid för tanke och reflektion ochförhoppningsvis kommer något bra utav det. Fler än jag som försöker leva lite nyttigare efter sommarens utsvävningar
Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiska närman ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Pajen kan förvaras någon dag i kylen, men är absolut godast direkt när marängen är extra fluffig. Verkligen en av det bästa jag bakat och visst är den något syrlig men det kan man själv styra genom att tillföra mer eller mindre sötning
Dessa cakepops kommer nämligenstå till förfogande på dessert bordet i morgon, bland biskvier, prinsesstårta, färskostmoussetårta och choklad/lakritstårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.