För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Denna sås som i mina ögon snarare är en röra är ett vanligt inslag i det mexikanska köket och är enligt vad jag har hört ständigt närvarande på det mexikanska matbordet
Den och Oreokladdkaka är mina favoriter för närvarande. Kladdkaka fylld med kola är en otroligt god kladdkaka som faktiskt har blivit min favorit bland alla kladdkaksvarianter
Beroende på vilken sorts rök du har påverkar hur närvarande du måste vara. Visst är det gott att göra pulled pork i en gryta i ugnen men tillfredsställelsen av att göra det på riktigt är något helt annat
Jag har inte alltid förstått denna rätts storhet, även om den har varit ständigt närvarande på jul och påskkalas, på mormors middags bord eller på husmanskosts-veckan i restaurangskolan
Inte just närhet till bakandets kreativa och lugnande sida, även om den givetvis är närvarande. Min farmor är tyvärr inte med oss idag men i vissa stunder är hon väldigt närvarande
Trots att jag brukar låta bra morsk när jag säger att jag längtar efter lite åska så kändes den lite för närvarande igår, så jag vände stegen åt andra hållet vilket slutade i att jag kom in på kvällen med en rejäl dos bär till kvällsfika och frukost
Detta är min favorit för närvarande. För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Jag har snarare kommit hem och dött på soffan, försökt vara en närvarande farsa och spelat datorspel för att bara fly ifrån alla prestationsbaserade måsten och krav
Till all fäder på er dag och alla andra dar att vara närvarande i nuet. Kladdkakansdag var ju i onsdags, men farsdagstårta blev en kladdtårta här hemma istället
Majssäsongen är inte slut än, trots att höstregnet piskar på fönsterrutorna. Får ni tag i lite närodlad majs, grilla majsen och gör ett det här parmesansmöret med lime och chili, ni kommer inte att bli besvikna
Smaken blir mer koncentrerad och mer närvarande. Kokt sparris är gott. Stekt sparris är gudomligt. Konsistensen blir mjäll och al dente – inte alls så där trådig som sparris är om man har otur
Det här är för närvarande Amandas favorittröja. Ikväll har vi lagat den här goda kycklinggratängen. Passade stora som små och det är alltid ett plus i kanten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.