Ingredienser Portioner. 10 75 g smör 200 g digestivekex 400 g färskost 1 dl florsocker 1 burk hasselnötskräm (à ca 350 g) 2 dl rostade hasselnötter ev 50 g nougat till garnering Lägg till i inköpslistan
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka mandlar och hasselnötter grovt, lättast att göra i en matberedare. Blanda alla ingredienser i en stor skål och rör runt
Sätt ugnen på 175°. Smörj en ugnssäker form. Blanda alla ingredienser till. ostkakan och häll i formen. Grädda ca 1 tim och 15 min, tills den stelnat och är gyllene
Sätt ugnen på 175 grader. Hacka nötterna till aningen mindre bitar. Blanda alla torra ingredienser. Blanda gräddfil och mjölk i en separat skål, tills det har samma konsistens som filmjölk
Såg hos Hovkonditorn ett recept på fudge gjord på kokosolja, choklad & jordnötssmör. Eftersom jag nu har en hel del av den varan (jordnötssmör) och det såg himmelskt ut gjorde jag en variant av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.