Kan serveras med en klick grädde. Smörj och bröa en tårtform med löstagbar botten (26-28 cm i diameter). Häll smeten i formen och grädda omedelbart i 200˚ i 15 minuter
Garnera med hyvlad choklad. Tänkte bjuda er på en enkel och god efterrätt. Receptet kommer härifrån. 8 portioner1 dl socker2 msk vatten4 passionsfrukterSemifreddo
Sedan ska man såklart tillsätta rejält med kaffe för den klassiska kaffe/mockasmaken. Här vispar jag med elvisp sönder havregrynen, vilket ger chokladbollarna en mer len/mjuk konsistens (vilket ju delicatobollar)
Kola och nötkladdkaka. *I samarbete med ICA Sverige*. Hoppas allt är bra med er. Inom svenska vegankretsar är hon det närmsta helgonförklarad skulle jag nog vilja säga – och hon förtjänar verkligen att nå ut till fler med sina goda recept
Det är en chokladboll med belgisk choklad och mockasmak, täckt med kakoöverdrag… Jag satte i mig resten av biten, stegade rakt in i köket och satte på kaffebryggare, nu jäklar skulle jag fika på riktigt
Känn med en provsticka att de är klara. Garnera cupcakesen med valfritt strössel. Vispa äggen med elvisp eller i en hushållsassistent i ca 2 minuter. 200 g philadelphiaost med choklad
Ingredienser100 g margarin eller smör2 ägg3 dl socker2 dl vetemjöl5 msk kakao2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver200 g chokladkaka med nötter1 dl hackad mandelSteg för steg- Sätt ugnen på 175 grader- Smält smöret i en kastrull- Vispa ägg och socker poröst- Blanda samman vetemjöl, vaniljsocker, kakao, salt, bakpulver och hackade nötter i en bunke- Smält chokladen i ett vattenbad- Häll mjölblandningen och den smälta chokladen i ägg- och sockerblandningen, vispa samman- Tillsätt det smälta margarinet och vispa till en smet. - Låt svalna- Garnera med hallon eller blåbär 100 g margarin eller smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.